team maagstreken

‘MAAGSTREKEN’
Een theatervoorstelling als een goed gevuld en smaakvol gerecht.


Esther van de Pas
Esther van de Pas is vormgeving en theater.
Na een tweejarig assistentschap in het theater te Bochum (DE) is Esther van de Pas sinds 2010 werkzaam als zelfstandig theatervormgever. Ze heeft verschillende decor- en kostuumontwerpen uitgevoerd in Nederland en Duitsland. Haar interesse in community art en haar fascinatie voor bijzondere locaties leidde in 2013, onder de vlag van Orttheater, tot het theaterstuk ‘De Onzichtbare stad’ die tijdens Cultura Nova Festival te zien was. Als oprichter van Orttheater gelooft zij in de kracht van ons cultureel en immaterieel erfgoed als inspiratiebron voor fantasievolle en beeldende theatervoorstellingen.
www.esthervdpas.com


Barbara de Vries
Barbara de Vries is taal en theater. 
Ze maakt als Theaterrabarber al jarenlang theater voor kinderen en volwassenen. Door haar specialisatie in de vertelkunst/storytelling maakt ze interactieve voorstellingen op maat waarbij ze samenwerkt met cultuurorganisaties zoals Rick en Sien. Daarnaast speelt ze als actrice ook in andere theaterproducties. Als krachtige actrice weet ze vanaf het eerste moment het publiek te boeien. Ze beheerst clownerie, pantomime en geeft trainingen en improvisatie- en vertelworkshops.
www.theaterrabarber.nl


Cristel Reneman 
Cristel Reneman is figuren en theater.
Zij schrijft en speelt eigen voorstellingen binnen haar bedrijf Vertelhuis RacconTella. Haar specialisatie en passie ligt bij het figurentheater. Naast het maken en spelen van voorstellingen verzorgt zij lesprojecten aan leerlingen binnen het basis- en voortgezet onderwijs voor instanties zoals Rick, Vazom en Kaleidoscoop. Ook regisseert zij voorstellingen, geeft workshops presentatietechnieken en beweegt zich op het vlak van community-art. Kortom een creatief maker en denker die niet in 1 hokje te vangen is!
www.vertelhuis.nl

 

 

 

 

 

 

Irmgard Tummers
Irmgard is maatschappij en theater
Irmgard studeerde in 2007 af als excellent student aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien heeft zij tal van theaterprojecten geïnitieerd, uitgevoerd of ondersteund in de Benelux. Haar theatermaken start meestal vanuit een politiek of maatschappelijk engagement,  en daarnaast ook vanuit een nieuwsgierigheid voor en naar nieuwe theatertaal. Experimenten met geluid, publiek of locatie zijn haar dan ook niet vreemd. Het een en ander vertaalt zich in voorstellingen waarin maatschappelijk-existentiële vraagstukken worden onderzocht, soms speels en absurd, soms hard en confronterend. Dit uit zich veelal in magisch-realistisch of surreële  beeld- of geluidslandschappen. Irmgard probeert het publiek mee te nemen in andere, onbekende en escapistische werelden en daarmee ook en vooral de kijker tot reflectie te bewegen wat betreft de eigen aardse motieven.`

terug

Comments are closed.