Nieuws:

Familievoorstelling om bij te watertanden!

 Donderdag 15 november en Zondag 18 november is  de première van “Maagstreken 6+” te zien. Een originele, humorvolle smakelijke voorstelling over de wondere wereld van onze voeding.

 Kinderen, gezondheid en voeding is een actueel thema in onze maatschappij. Hoe om te gaan met overgewicht en het teveel nuttigen aan suikers? In deze voorstelling wordt niet met de vinger gewezen maar wordt op een humorvolle wijze het bewustzijn gekieteld. Weet jij wat je eet en hoe gezond moet je eten? En hoe zit het met de keuzevrijheid? Worden we hierin vrij gelaten of worden we onbewust gestuurd?

De voorstelling draait om het leven van Juul en Marie-Fleuril. Juul staat symbool voor het  Bourgondische leven en Marie-Fleuril is de belichaming van onze gezondheidscultus. Zij leven en werken in de Fabriek van Ponk. Ponk is als een vader voor hen en ook degene die het eetgedrag van de meiden stuurt maar wat gebeurt er als ze meer te weten komen over wat ze iedere dag verpakken? Gaan ze dan andere keuzes maken? De voorstelling is een coproductie van Orttheater en vertelhuis RacconTella uit Maastricht en Theater Rabarber uit Eindhoven.

Limburgse Première: Zaterdag 18 november 15.00 uur, Kumulustheater Maastricht, Herbenusstraat 89

Noord-Brabantse Première: Donderdag 15 november 13.30 uur, PandP Eindhoven, Leenderweg 65

Kaarten  € 8,- bestellen via esther@orttheater.com

www.orttheater.com/maagstreken

Comments are closed.