Expeditie Zilverschoon

 

Expeditie Zilverschoon koppelt de mens in de stad opnieuw met de natuur, en in het bijzonder met die wilde planten en ‘ onkruid’ die voor de mens van levensbelang zijn: de eetbare. Eetbare natuur leren kennen, verzamelen en bereiden door bewoners van de stad, dat is de essentie van ons idee.

‘Expeditie Zilverschoon Maastricht 2017′

a
cnme
de-heeg-1
eten1
eten2
groep-lage-fronten
kransmunt-bordje
lage-fronten2
snijden
soep
tent2
verslag1-lage-fronten
wassen
zitten
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Expeditie Zilverschoon duurt in totaal 2 uur en begint met een kleine wandeling van een uur. Tijdens de wandeling vertelt Janna Navis over de planten, het landschap en de omstandigheden. Esther van de Pas vult aan op het gebied van toepasselijke eetwetenswaardigheden. Na de wandeling verwerken we gezamenlijk de verzamelde kennis en planten in een smakelijke maaltijd op de Mobiele Keuken.
Expeditie Zilverschoon zal plaatsvinden van eind april t/m eind September. De locaties die we in 2018 willen aandoen zijn: Lage Fronten, Centrum Maastricht en Wyckerpoort. Kijk bij actueel voor de speellijst.

Dit project is mogelijk gemaakt door: 

recepten–>

meer projecten van orttheater

Comments are closed.